Afbeelding invoegen
 
Armando    Cottage
Pantokratoras                        Zakynthos
_____________________________________


Armando Cottage wordt dit jaar voor het eerst aangeboden en is te vinden aan de rand van het dorp Pantokratoras de ligging is ideaal voor mensen die een rustig verblijf zoeken weg van de drukke toeristenoorden en toch alles in de buurt willen hebben.
 
Armando Cottage is geschikt voor vier personen, eventueel kan er een baby bed bijgeplaatst worden. 
 
De cottage is voorzien van twee slaapkamers een complete keuken die van alle gemakken voorzien een woonkamer en een badkamer.

Buitenom zijn er diverse terrassen en een werkelijk prachtige barbeque annex buitenkeuken en voldoende parkeerruimte. Het geheel is ommuurd en en heeft uitzicht op olijfvelden en de bergen.

Afbeelding invoegen
Afbeelding invoegen
 

Het dorp Pantokratoras is voorzien van alle faciliteiten zoals een bakker, slager, restaurant, supermarkt en een visboer en dat alles op loopafstand. Het naastgelegen dorp Lithakia heeft ook diverse faciliteiten zoals een snackbar met een ruim terras dat veel bezocht wordt door Nederlanders en een alom bekend restaurant Dennis Taverne.

De omgeving is uitermate geschikt om te wandelen te fietsen of er met de scooter of auto erop uit te gaan.
Door de zeer centrale ligging in het zuiden van Zakynthos met goed begaanbare wegen kunt u eenvoudig de diverse badplaatsen bezoeken zoals Agios Sostis ongeveer 5 minuten, Keri Lake met zijn gezellige boulevard ongeveer 10 minuten, het drukke Laganas ook ongeveer 10 minuten. 

Afbeelding invoegen
Afbeelding invoegen

 
Prijzen Armando cottage:
 
April Mei Juni Julie Augustus September Oktober
€80,- €100,- €140,- €180,- €180,- €140,- €100.-
*Prijzen zijn per nacht zonder extra kosten zoals belastingen, water en elektriciteit.


Afbeelding invoegen 
 

Contact 
Pantokratoras 232
E-Mail

Locatie


Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen