B&B Christina's Cottage

De Nederlandse eigenaresse Christina heeft een prachtige bed en breakfast gecreŽerd in het noorden van Zakynthos namelijk B&B Cristina's Cottage met idyllische uitzichten over de Ionische zee, Kefalonia en Mikro Nisi.
 
De cottage is uitermate geschikt voor twee personen die van rust en natuur houden. Het toerisme in het noorden is zeer kleinschalig en u zult er daarom ook geen grote hotels en uitgaansgelegenheden vinden.
 
In de omgeving aan de kust vind u diverse restaurants die bekend staan om hun verse producten waar u kunt genieten van een heerlijke maaltijd met prachtige uitzichten over zee. Overgens is het wel verstandig om een auto te huren het is geen must maar wel erg handig. 
De cottage is voorzien van een ruime slaapkamer met een tweepersoons bed voldoende kastruimte een balkon met een schitterend uitzicht en een badkamer met douche. U kunt gebruikmaken van het ruim bemeten zwembad dat voorzien is van diverse zitjes en ligbedden met parasols uiteraard is er gratis WIFI aanwezig.
Het ontbijt wordt door de eigenaresse verzorgd en bestaat uit diverse heerlijkheden die u in Zakynthos kunt verwachtende de eieren worden vers geraapt van de kippen van de eigenaresse waar u overigens geen last van heeft tijdens u verblijf.
 
U kunt uw eigen keuze maken waar u het ontbijt wilt nuttigen op het balkon of op de diverse zitjes op het landgoed.

  

In de omgeving kunt u heerlijk wandelen en fietsen, die voor u klaar staan, genietend van de pittoreske Griekse dorpjes waar u het gevoel heeft dat de tijd heeft stil gestaan, daarnaast zult u versteld staan van de gastvrijheid van de bevolking in de omgeving.
 
Naast wandelen en fietsen zijn er diverse mogelijkheden om Zakynthos te ontdekken, u kunt vanuit Agios Nikolaos met de boot naar Kefalonia het scheepwrak de Blue Caves en er zijn een aantal mogelijkheden om aan watersport te doen uiteraard zijn er diverse stranden in de omgeving waaronder het strand van Xigia dat bekend staat om het water dat u gezondheid bevorderd zie: Agios Nikolaos

 
Al eerder genoemd er zijn diverse goede restaurants alom bekend om de verse vis waar u terecht kunt en daarnaast een aantal gelegenheden waar u heerlijk kunt genieten van een drankje.

Cristina de Nederlandse eigenaresse met haar twee uitermate lieve hondjes zal er dan ook alles aan 
doen om het u naar de zin te maken en er zorg voor te dragen dat u een zorgeloze vakantie heeft.

De prijs kwaliteit verhouding voor de B&B zijn zeer aantrekkelijk en zijn inclusief belastingen, water, elektriciteit en gebruik van de airco.

 Prijzen zijn per week voor 2 personen.
 
 
April Mei Juni Juli Augustus September Oktober
300,- 350,- 400,- 500,- 500,- 400,- 350,-


 Contact en locatie:
Christina
Telefoon: 00306985082966
 U kunt ook mailen met: