Diverís Paradise duikcentrum is begonnen in Mei 1998 met als eigenaar/manager Fanis Nikoloudakis.
Fanis heeft als instructeur alle benodigde certificaten en diplomaís die nodig zijn om de duikschool te runnen zoals PADI IDC Staff instructeur, CMAS 3* instructeur, DAN instructeur, eerste hulp instructeur. IADS* instructeur en ANDI Hellas.
Diverís Paradis is een Golden Palm 5* ressort op Zakynthos en de eerste PADI duikschool op het eiland en tevens de enige officiŽle AQUA KUNG dealer op Zakynthos.

 

Diverís Paradice verkoopt duikapparatuur van de meest populaire merken zoals Technisub, Beuchat, Oceanic, Scubapro, Tusa, Citizen Horlogeís, enz.

 


De duikschool bied diverse mogelijkheden aan voor gecertificeerde duikers en voor beginners met alle cursus niveaus van PADI en zijn specialiteiten.
De specialiteiten zoals snorkelen, EHBO, en diverse duikvariaties zoals Duiken in grotten, klifduiken, diepteduiken en meer.
Al onze instructeurs heeft de benodigde certificaten en diplomaís om les te geven.
Als u problemen heeft met de Engelse taal?  Geen probleem één van onze instructrices is
namelijk Nederlandse.


De duikschool is voorzien van alle benodigde apparatuur om op een professionele aan al u wensen te voldoen.De duikschool heeft een boot die plaats bied aan 17 personen voor dagtrips en duikexcursies, verder is de duikschool voorzien van een minibus en Jeep voor duikexcursies als het weer het niet toelaat om per boot te gaan.  


Fotoalbums
Klik op de foto's
 
Video

Diverís Paradise hoofdvestiging is gevestigd in Laganas aan het strand bijDriftwood (Beach Bar). Het duikcentrum is ook via het strand bereikbaar. Ook is er een duikcentrum van Diverís Paradise gevestigd bij het  vijf sterren hotel Eleon in Tragaki.

Contact:
Tel:00302695051918 April T/M Oktober
Mob:00306974742931
E-mail: info@diversparadise.gr