Nefis Travel Zakynthos - Excursies en vakantie Dagtrips.


Al jarenlang zijn wij de Zakynthos vakantie- en excursiespecialist. Via Nefis travel Zakynthos hebben wij de mogelijkheid, middels onze kleinschalige excursies / dagtrips, u de onontdekte authentieke plekjes te laten zien.
Daar waar de massa samenkomt, is Nefis alleen!
Mijn Naam is Jackie Boots-Gklava, trotse oprichtster van Nefis Travel Zakynthos! Geboren in Nederland, nu woonachtig op het mooie Zakynthos. Na vele jaren werkzaam te zijn geweest voor de grote reisorganisaties heb ik die werkervaring, samen met mijn passie voor de Griekse cultuur,theater,mythologie en muziek, omgesmolten tot een unieke excursieformule voor onze Nederlandstalige VIP excursies! Ons doel? U met de vlinders naar huis laten keren die ons al jaren inspireren. 

 
 
 

Algemene informatie Zakynthos.

Zakynthos, is een van de zeven Griekse eilanden' in de Ionische zee. De Venetianen noemden het eiland Zakynthos al 'Fiori di Levante', Bloem van het Oosten en deze naam draagt het tot op de dag van vandaag met recht.

De azuurblauwe zee, witte stranden, steile rotswanden, de kleurrijke flora & fauna en de enorme gastvrijheid is het vakantie eiland Zakynthos in een notendop. Daarnaast heeft Zakynthos naast een zeer rijke historie, een lange trotse lijst van beroemde schrijvers, dichters, filosofen en muzikanten die het Griekse eiland Zakynthos als hun bron van inspiratie gebruikten. 

Zakynthos kennen we ook van de Caretta Caretta zeeschildpad, die in het voorjaar in de baai van Laganas op Zakynthos paren en hun eieren leggen, deze schildpad is ieder jaar een terugkerende bezoeker van het eiland. Nefis Travel geeft u de mogelijkheid om tijdens onze schildpad excursie op een ecologische  vriendelijke manier kennis te maken met deze schildpad en door de nauwe samenwerking met " De Griekse Vereniging ter bescherming van de  zeeschildpadden Archelon" waar wij sponsor van zijn. Tijdens deze unieke bootreis, ondersteunt u tevens het zeer belangrijke werk van deze vereniging voor de Caretta Caretta schildpad. Wist u dat u zelfs een schildpad kunt adopteren?

De vele zonuren, de prachtige witte stranden en de groene, vaak bloemrijke, natuur maken Zakynthos het mooiste eiland van Griekenland en mede daardoor een ideale plek om te ontspannen. Het eiland biedt echter meer, veel meer! 


 
Wat kunnen wij voor u betekenen? 
 
Nefis Travel neemt je bij de hand om het eiland echt te leren kennen, wij kennen de mooiste plekjes van het eiland door onze jarenlange ervaring.
 
Een ideale start om kennis te maken met Zakynthos is onze "terug in de tijd” excursie, een eiland tour vol mythologie, passie, folklore en live muziek tijdens de lunch!.
 
Natuurlijk mag ook een bezoek aan "de ansichtkaart van Zakynthos” niet ontbreken, het scheepswrak van Zakynthos prachtig gelegen tussen hoge rotswanden en de azuurblauwe zee.Tijdens onze scheepswrak en blauwe grotten excursie heeft u de mogelijkheid om dit wrak van dichtbij te bekijken zonder dat u tussen massa's andere toeristen staat.
Dat we deze trip ondernemen met zeer veilige, snelle, speedboten en u ook de mogelijkheid heeft om te zwemmen in de Blauwe Grotten maakt deze dagtrip tot meer dan een belevenis!
 
Nefis Travel heeft nog vele andere inspirerende Zakynthos excursies, neemt u even de tijd om een kijkje te nemen bij Nefis Travel service, hier zult u uitgebreid ontdekken dat onze VIP excursies en dagtrips ver af staan van het hedendaagse massatoerisme.
 
Tevens zijn  er op Zakynthos ook vele workshops te volgen voor Keramiek, Tekenen. Theater en Muziek. Voor de actieve vakantieganger is Zakynthos het ultieme vakantie adres!
 
Tevens geeft de ideale geografische ligging van Zakynthos u ook de mogelijkheid om tijdens uw vakantie de vleugels uit te slaan naar gebieden zoals het wonderschone buureiland Kefalonia het antieke Olympia of de 2-daagse excursie naar de hoofdstad; Athene. 

Wilt u trouwen op Zakynthos dan bent u bij ons aan het juiste adres voor meer info zie trouwen op Zakynthos.
 

  


Boekingen en contact. 

Boekt u online, dan ontvangt u een 10% vroeg boek korting op onze VIP excursies! Verder kunt u zich laten ophalen met de bus, zo kunt u zonder vervoer vanaf het hele eiland altijd deelnemen aan de mooiste Zakynthos excursies en dagtrips!

Voor meer informatie,  foto's en video's ga naar onze officiële website 

 

Jackie Boots Gklava
Nefis Travel Zakynthos
Reisbureau Tsilivi 29100
Tel: +30 2695048004
Fax: +30 2695048002
Mobiel: +30 6984534687
 Contactpagina voor vragen en boekingen 

Klik op de brochures voor meer info. Voor meer brochures klik hier en u vindt de brochures onder aan de pagina.