Kiliomenos 


Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen

200.000 m2 te koop met vele mogelijkheden in de bergen van Kiliomenos. het is ook mogelijk om kleinere kavels te kopen.
 
Afbeelding invoegen

 Fiolitis

 


Vier bouwkavels te koop in het dorp Fiolitis met een oppervlak van 150 m2 voor een zeer aantrekkelijke prijs. 
Fiolitis is een authentiek en zeer rustig Grieks dorpje midden op het eiland. 
De kavel wordt verkocht inclusief een vergunning voor een woning van 70 m2. 
De woning heeft twee verdiepingen en in totaal twee slaapkamers boven.Beneden is er een keuken /woonkamer. Alle ruimtes zijn voorzien van veranda’s of balkons.  
U heeft ook de mogelijkheid om de grond inclusief de woning te kopen of het gehele project inclusief de bestaande woning met een afmeting van 170 m2.
 
 Meer     
 

Katastari (Hartata) € 82.500,- KK 

   
 
 
Bouwkavel te koop in het dorp Katastari (Hartata) met een oppervlak van 1083 m2 voor een zeer aantrekkelijke geprijsd. U kunt een woning bouwen van maximaal 400 m2 (privé) daarnaast heeft u de mogelijkheid, als u een bedrijf wilt beginnen (appartementencomplex bv) dan kunt u maximaal 769 m2 bouwen. Een eventueel zwembad wordt niet meegerekend in het aantal te bouwen vierkante meters.
 
Momenteel staan er 25 olijfbomen op de kavel op de diverse terrassen .
Door de ligging van de kavel aan de voet van de berg Melissa heeft u een schitterend zeezicht baai van Alykes en Alykanas en het eiland Kefalonia. tevens heeft u een uitzicht over een gedeelte van het eiland. 
Alle voorzieningen zoals supermarkt, restaurants, zijn in de buurt aanwezig.
De kavel is goed bereikbaar en de aansluitingen voor elektrisch, telefoon, water zijn beschikbaar direct bij de kavel.          
 Meer 

  Romiri € 38.000,- KK

Bouwkavel te koop in het dorp Romiri met een oppervlak van 216 m2 voor een zeer aantrekkelijke prijs.
Door de ligging van de kavel boven het dorp is het uitzicht schitterend, over het eiland en het heeft zeezicht over de baai van Laganas met de eilanden Peluzo en het schildpaddeneiland Marathonisi. Tevens kunt u verder de berg op heerlijk wandelen tussen de olijven en in het bos.  
De kavel wordt verkocht inclusief de bouwvergunning ter waarde van €9000,- voor een woning van 84 m2 bestaande twee verdiepingen en kan eventueel uitgebreid worden met een kelderverdieping voor een garage en een extra kamer of een appartement.
Meer 

 
Marathia (Limni Keri) € 230.000,- KK 

Een prachtig perceel bouwgrond (ongeveer 5.900 mop Zakynthos (Zante) op een van de meest bijzondere locaties van Griekenland met een spectaculair uitzicht over de Baai van Laganas, de Peloponnesos, Marathonisi en Kefalonia. Het is wettelijk toegestaan deze grond te bebouwen met een huis van maximaal 200 m2. 
Meer