Als u een woning, bouwgrond of zakelijk onroerend goed vindt op het internet bij internationale websites of bij andere plaatselijke makelaars kunnen wij u ook van alle hulp voorzien die nodig is en eventueel contacten leggen met de betreffende organisaties. 

De reden dat wij Makelaardij Zakynthos begonnen zijn is dat wij Nederlandse en Belgische klanten beter willen informeren en er zorg voor dragen dat zij probleemloos over kunnen gaan tot aankoop van een woning of bouwgrond.
 
Als eerste kunt u al u wensen bij ons neerleggen op het gebied van onroerend goed wij zullen onze uiterste best doen om iets te vinden wat u zoekt.
 
Daarnaast kunnen wij door onze contacten alles voor u regelen voor de aankoop van een woning of bouwgrond. De contacten zijn zeer belangrijk zoals een advocaat, notaris, accountant en een architect.
 
Verder willen wij hiermee u van een service voorzien dat u alles in het Nederlands kunt lezen, communiceren en beoordelen. Wat een stuk prettiger is, het is tenslotte een hele stap om hier te investeren of het nu een tweede huis of u wilt hier permanent gaan wonen of een bedrijf starten.
 Contact


 Afbeelding invoegen
Voor al uw bouwmaterialen, gereedschappen, verf, elec. mat, enz
Wij bezorgen op locatie 

Als u op zoek bent naar een woning of bouwgrond kunt u terecht bij ons aanbod (wordt nog uitgebreid). Als u elders een woning of bouwgrond gezien heeft kunnen wij voor u onderhandelen of contacten leggen in u eigen taal.
 
Woningaanbod             
 

Wat wij erg belangrijk vinden is dat u er zeker van kunt zijn dat u hier geen kat in de zak koopt wat helaas nogal eens gebeurd.  

Dit gebeurd hoofdzakelijk dat men te goed van vertrouwen is waardoor men nogal snel vergeet om eerst het een en ander uit te laten zoeken door derden, overigens dat gebeurt altijd niet bewust temeer omdat de wet nogal eens veranderd hier op het gebied van ontroerend goed en omdat ze het zelf niet weten vooral als u met particulieren zaken doet wat ik u sterk afraad.
 
Wij laten alles van te voren controleren door onze contacten die hier voor gemachtigd zijn en de knowhow hebben, omdat ook wij niet alles weten.
Als u wel besluit om zaken te doen met particulieren kunnen wij altijd het één en ander onderzoeken tegen een vergoeding die in geen verhouding met het te besteden bedrag staat en u hebt daardoor meer zekerheid.
 
Als u besluit om over te gaan tot koop laten we eerst alles controleren door een advocaat die u verder zal bijstaan in de gehele koopprocedure is het niet meer verplicht maar wel zeer sterk aan te raden. De reden is dat u zeker bent voordat u ook maar iets betaald.

Makelaardij Zakynthos bied u de volgende service aan.

  • Ontroerend goed transacties en consulteren in de aankoop en verkoop.
  • Bemiddeling en onderhandeling voor het completeren van het Project zoals aan en verkoop van land, woning of bedrijfspand wat te koop is in Zakynthos.
  • Property Management: Onderhoud, schoonmaken, betalen van rekeningen (telefoon, water en elektriciteit) tuinonderhoud, zwembad onderhoud en eventuele verbouwingen.
  • Constructie van Villa's en huizen in Zakynthos, wijzigingen en renovaties. Dit gebeurt met Constructie bedrijven waar wij mee samen werken die gerant staan voor hun afspraken zoals budget, afgesproken tijd, levering en materialen.
  • Project Management: De planning, controle en coördinatie van het gehele project.
  • Architecturale Plannen en Topografische Studies om uit te zoeken of er en hoeveel er gebouwd mag worden.
  • Bouwvergunningen: Het regelen van de vergunning in samenwerking met onze architecten en Notarissen en verder het proces begeleiden.
  • Waarde bepaling van u onroerend goed wat overeen komt met de markt van dat moment.
  • Juridische Diensten in verband met het project wat is voorgeschreven door de wet met onze Advocaten en dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Wij wensen u veel succes met het vinden van u woning of stuk bouwgrond en hoop dat u het op prijs stelt dat u ons aanbod in het Nederlands kunt vinden. Ook als u het hier niet kunt vinden twijfel dan niet en geef aan wat u zoekt wij zullen onze uiterste best doen om het te vinden.

Wij zijn vanaf 2005 woonachtig in Zakynthos Griekenland en hebben ons droomplekje gevonden helaas wel door veel vallen en opstaan.

Door onze ervaring hier hebben we besloten om dit op te zetten in samenwerking met een plaatselijke makelaar die zeer betrouwbaar is.  

U kunt met al u vragen over de ontroerend goed markt hier op Zakynthos terecht, ik zal ze dan ook zo snel mogelijk beantwoorden.