Vanaf eind April 2017 kunt u weer genieten van Mambo Restaurant. 
 
Afbeelding invoegen

Geopend van 20 april tot en met eind oktober
Mambo opent zijn deuren weer na een grondige verbouwing en met een nieuwe eigenaar.
de keuken zal authentiek Grieks worden met uitsluitend verse producten en daarnaast zullen er ook  diverse Hollandse gerechten op de kaart komen zoals voorheen.
 
Afbeelding invoegen 

 
U kunt er uiteraard de gehele dag terecht voor ontbijt, lunch en diner daarnaast ook voor een  kop koffie met appelgebak of andere versnaperingen en genieten van het uitzicht.
Uiteraard kunt u ook gebruikmaken van de ligbedden en parasols en genieten van het strand waar u ook bediend kunt worden.

                   Afbeelding invoegen              
 Het restaurant wordt zodanig verbouwd dat u te alle tijde een bezoek kunt brengen aan Mambo ook bij slecht weer en regen tevens zal het restaurant te bereiken zijn van zowel de voor en achterkant. Mambo zal dan ook geopend zijn vanaf de derde week in April tot en met eind Oktober u kunt er dus het gehele seizoen terecht.
 

Afbeelding invoegen

Afbeelding invoegen


  
De nieuwe eigenaren Jimmy en Yiannis zijn wel bekend onder de Nederlanders en tevens eigenaar van een ander restaurant wat ook bekend is onder vele Nederlanders namelijk  Jimmy's Place in Laganas aan de straat naar Kalamaki.

Afbeelding invoegen
Voor dat ze begonnen met hun eigen restaurant hebben ze altijd gewerkt in restaurant Vazal aan het strand van Laganas in de omgeving van Mambo wat ook bekent is bij vele Nederlanders die in het verleden op Zakynthos geweest zijn.

 
Afbeelding invoegen                                Afbeelding invoegen
 
 
Contact
00302695053174
00306994624654
 
 Afbeelding invoegen