Afbeelding invoegen

 
Diver’s Paradise duikcentrum is begonnen in Mei 1998 met als eigenaar/manager Fanis Nikoloudakis.

Fanis heeft als instructeur alle benodigde certificaten en diploma’s die nodig zijn om de duikschool te runnen zoals PADI IDC Staff instructeur, CMAS 3* instructeur, DAN instructeur, eerste hulp instructeur. IADS* instructeur en ANDI Hellas.

Diver’s Paradise is een Golden Palm 5* duikcentrum op Zakynthos en de eerste PADI duikschool op het eiland en tevens de enige officiële AQUA KUNG dealer op Zakynthos.


Afbeelding invoegen


Diver’s Paradise verkoopt duikapparatuur van de meest populaire merken zoals Technisub, Beuchat, Oceanic, Scubapro, Tusa, Citizen Horloge’s, enz.

 


De duikschool bied diverse mogelijkheden aan voor gecertificeerde duikers en voor beginners met alle cursus niveaus van PADI en zijn specialiteiten.

De specialiteiten zoals snorkelen, EHBO, en diverse duikvariaties zoals Duiken in grotten, klif duiken, diepte duiken en meer.

Al onze instructeurs heeft de benodigde certificaten en diploma’s om les te geven.
Als u problemen heeft met de Engelse taal?  Geen probleem één van onze instructrices is
namelijk Nederlandse.


De duikschool is voorzien van alle benodigde apparatuur om op een professionele aan al u wensen te voldoen.
 
De duikschool heeft een boot die plaats bied aan 17 personen voor dagtrips en duikexcursies, verder is de duikschool voorzien van een minibus en Jeep voor duikexcursies als het weer het niet toelaat om per boot te gaan.  

 


 


 
Diver’s Paradise hoofdvestiging is gevestigd in Laganas aan het strand bij Oasis (Beach Bar) naast de haven van Laganas. Het duikcentrum is ook via het strand bereikbaar.
 
Ook is er een duikcentrum van Diver’s Paradise gevestigd bij het vijf sterren hotel Eleon in Tragaki. 

Nieuw:
 
Een nieuwe activiteiten is het peddelsurfen op een surfplank met een doorkijk bodem zodat u onderwater kunt kijken terwijl u aan het peddelen bent.
 
Afbeelding invoegen


Vaarbewijs halen:

Nieuw bij divers paradise is dat u via dit duikcentrum uw vaarbewijs/certificaat kunt halen op een eenvoudige manier. U kunt het theorie gedeelte thuis maken en vervolgens het praktijk gedeelte tijdens uw vakantie op Zakynthos bij Divers Paradise. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Divers Paradise of op de site de organisatie die dit mogelijk maakt namelijk "International Yacht Training".

Afbeelding invoegen  
 

Contact:
Tel:00302695051918 April T/M Oktober
Mob:00306974742931
E-mail: info@diversparadise.gr
 
Afbeelding invoegen