Hieronder vindt u een aantal exclusieve woningen die wij aanbieden.       

Machairado €1.050.000,- KK
 
 
Deze schitterend moderne woning met zwembad ligt verscholen in Bergen van Machairado. De woning is gebouwd in 2009 en is voorzien van de nieuwste technieken qua energievoorziening (zonne- en wind energie) en beveiliging.
.Het uitzicht is spectaculair, u ziet de Ionische zee, het schildpaddeneiland de bergen en het vasteland van Griekenland (Peloponnese)


 
 Limni Keriou/Keri Lake €975.000,- KK
 
 
 
Afbeelding invoegen
Afbeelding invoegen
 
 
 
Deze prachtige Villa met een woonoppervlak van 320 m2 gelegen in de bergen nabij Keri Lake (1.5 km) met uitzicht over de baai van Keri Lake en het Schildpadden eiland is voorzien van vele extra's.
 
De villa wordt verkocht met de complete inrichting en auto (Suzuki SX4-4WD bouwjaar 2012) de villa is voorzien van een grote woonkeuken, zeer grote woonkamer, en twee ruime slaapkamers met een eigen badkamer en een gasten toilet.
 
De tweede verdieping heeft een eigen ingang en is voorzien van drie ruime slaapkamers een badkamer en een werkkamer. Alle kamers zijn voorzien van ruime verandas met uitzicht over zee.
 
Naast dit alles is er een ruim bemeten zwembad met pool bar en een dubbele garage. 
 
 


Katastari €299.500,- Kosten koper


Deze ruime woning (200m2)  bestaande uit twee verdiepingen gelegen in de bergen bij Katastari heeft diverse mogelijkheden.

 

De woning is van alle gemakken voorzien zoals CV via een gas combiketel, airco's op alle kamers, volledig ingerichte keuken met apparatuur van hoge kwaliteit. de woning is gebouwd in 2006 op een eigen grondstuk van 614 m2. de ligging is zodanig dat u schitterend uitzichten heeft over de Ionische zee, Kefalonia, de bergen en het dorp Katastari.