Marathia:

Marathia ligt zuidelijk tegen Limni Keriou aan op twee kilometer afstand en is één van de mooiste locaties van Zakynthos, geen massatoerisme, u kunt er over het algemeen alleen maar privé villa's huren die u allemaal een schitterend uitzicht bieden over de baai van Laganas, de haven van Limni Keri en uiteraard het schildpaddeneiland Marathonissi. Marathia heeft aantal een prachtig maar kleine stranden die te bereiken zijn via de zee en vanaf de enigste weg in Marathia. 


Uit eten:

In Marathia vindt u twee restaurants die beide een goede keuken hebben.De restaurants bevinden zich halverwege op Marathia en zijn niet te missen. Beide restaurants hebben parkeer gelegenheid een toegang tot een aantal stranden van Marathia. Wilt u uit eten waar het wat drukker is dan kunt u Limni Keriou/Keri Lake bezoeken waar u een ruime keuze heeft aan diverse restaurants aan de boulevard met uitzicht over de haven en Marathonissi het Schildpaddeneiland. 


Strand:
 
U vindt aan de kust van Marathia diverse kleine stranden die u redelijk kunt bereiken, als u besluit een bootje te huren kunt u de stranden ook vanaf zee bereiken. U kunt ook het strand van Limni Keriou bezoeken wat op twee kilometer afstand licht daar vindt u ook diverse restaurants en terrasjes waar u heerlijk kunt relaxen met een verfrissing.