Argassi


Afbeelding invoegen

Argassi is een gezellige vakantiebestemming met een fraaie ligging aan de voet van het Scopos gebergte en ligt op slechts vier kilometer van Zakythos Stad.

Het avondvertier is verrassend te noemen, er vele tavernes en restaurantjes. In de hoofdstraat vindt u verder een aantal winkels van goede kwaliteit. De grillige kustlijn wordt van de blauwe zee gescheiden door smalle, lange en kindvriendelijke stranden. Hier kunt u diverse watersporten beoefenen.

  Afbeelding invoegen
Kortom, Argassi is prima geschikt voor de gehele familie!
Als u van wandelen houdt dan kunt u vanaf Argassi de bergen in, waar u een prachtig uitzicht over het gehele eiland heeft.

 Uit eten:

In Argassi heeft u een ruime keuze qua eten, van goede Griekse restaurants tot fastfood; er zijn ook Italiaanse en Chinese restaurants te vinden. De meeste restaurants bevinden zich aan de hoofdstraat maar als u op zoek gaat zult u ook buiten het centrum om zeer goede restaurants kunnen vinden die rustiger gelegen zijn. Echte aanraders zijn Ethnic Steak House gelegen aan de hoofdstraat waar u kunt genieten van heerlijk vers vlees tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Het is aan te raden om van te voren te reserveren. Nieuw in Argassi is Dominicale met een zeer goede keuken en locatie.
 

 

 

Het klooster van Panagia Skopiotissa


De Stranden:

De stranden zijn erg kindvriendelijk; het zijn grotendeels lange en smalle zandstranden. Er is veel te doen qua watersport, omdat de stranden van Argassi niet beschermd zijn, zoals die van Laganas en Kalamaki in verband met de schildpadden. Als u verder naar het zuiden gaat vindt u prachtige kleine strandjes, waar u kunt genieten van de diepblauwe zee en de vele gezellige eet en drink gelegenheden..

Afbeelding invoegen