Tsilivi & Tragaki

Tsilivi/Tragaki ligt ten noorden van Zakynthos-stad (op ongeveer 6 km afstand).
Het heeft een twee kilometer lang uitgerekt zandstrand, de zee is hier betrekkelijk ondiep.
 
Op het strand zijn tal van watersportmogelijkheden. Tsilivi ligt in het midden van een groen gebied (olijfbomen, wijngaarden), waar u fantastisch kunt wandelen en het heeft een erg gezellig centrum met heel veel winkels, souvenirwinkeltjes, bars, tavernes en diverse accommodaties. zoals. 
 
Het laatste decennium heeft het zich ontwikkeld tot een van de meest toeristische plaatsen van Zakynthos, toch heeft het zijn traditionele Griekse stijl bewaard; Tsilivi is dan ook erg populair bij de echte Griekenland liefhebber.

 
 

Uit eten:

Tsilivi/Planos & Tragaki hebben talrijke restaurants, die u in het centrum en aan het strand kunt vinden; er zijn ook een paar fastfood restaurants voor de snelle hap, aan het strand vindt u goede restaurants waar u kunt genieten van verse vis en de Griekse keuken.
Als u echt gaat zoeken, kunt u traditionele restaurantjes vinden waar het eten eenvoudig is maar zeer smaakvol is.

 

De stranden:

Aan de mooie, uitgestrekte baai met het zeer brede zandstrand kunt u genieten van zon, zee en strand. Deze plaats biedt u uitgebreide mogelijkheden tot het beoefenen van watersport of om eenvoudigweg te genieten van een strandvakantie daarnaast is het er erg geschikt om te windsurfen en zelfs om te wandelen langs het strand.
 
Aan het strand vindt u aantal mogelijkheden om uw favoriete watersport te beoefenen zoals varen,zeilen en waterskiën. Bij de diverse strandtenten kunt u voor een paar euro ligbedden en parasols huren waar u de gehele dag gebruik van kunt maken.
Het strand loopt zeer langzaam af en is daarmee dus ook geschikt voor kinderen.
 

 

Uitgaan in Tsilivi kunt u op diverse plaatsen waar je voor ieders wat wils vindt.