Michaelos Taverne in Kalamaki opende haar deuren voor het eerst in 1985. Het restaurant wordt gerund door de Grieks Australische eigenaars Dennis en Mamma.
 
In het restaurant, gelegen even buiten het drukke Kalamaki, kunt u rustig genieten van de authentieke Griekse keuken.
 
U kunt zowel binnen als buiten eten en genieten van de sfeervolle tuin rondom het restaurant en de terrassen tevens is er voldoende parkeergelegenheid voor als u met de auto bent.


Het restaurant is erg populair onder de Nederlanders, ten eerste omdat het eten goed is en omdat het restaurant geopend is als het eerste vliegtuig land vanuit Nederland en het laatste vertrekt.
 
U kunt hier genieten van de smaakvolle Griekse keuken waar de eigenaars trots op zijn. Hierdoor kunt u kiezen uit de uitgebreide kaart met zijn vele Griekse specialiteiten.
 
Als u een liefhebber bent van wijn dan zit u hier ook goed, Michaelos heeft een uitgebreide selectie van huiswijn die bij de diverse gerechten passen.
 
De prijs kwaliteit verhouding is zeer goed te noemen u kunt hier dan ook eten tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Kinderen zijn meer dan welkom en voor hen geld dan ook dat hun maaltijden voor de halve prijs geserveerd worden.


Geniet en proef de echte Griekse smaak in een sfeervolle omgeving met zeer vriendelijk personeel dat u van harte welkom heet.

Locatie:
U kunt het restaurant vinden aan het eind van de weg Laganas naar Kalamaki en dan richting Zakynthos Stad (zie kaart).
 


Contact:
Michaelos
Kalamaki
Zakynthos
Tel: 00312695048080

Afbeelding invoegen