https://www.facebook.com/pages/Amoutsi-Taverna/1382116785345201
 

 Amoutsi Restaurant & Grill house in Agios Sostis
Biologisch en milieuvriendelijk verantwoord.
 

De naam van dit gezellige familierestaurant zegt het al Amoutsi betekend namelijk "goed en goedkoop”. Het restaurant wordt gerund door Fotis en zijn familie, de keuken wordt bestierd door zijn moeder Stavrula en zijn vader Dennis zorgt voor de producten uit eigen tuin zoals groenten, kruiden, olijfolie en wijn.

In dit gezellige restaurant bent u er zeker van dat alle producten vers zijn . Er worden traditionele gerechte van het eiland Zakynthos geserveerd zoals vis, konijn, lam en kip.

Als vegetariër kunt u uiteraard ook terecht bij restaurant Amoutsi. Elke vrijdag en woensdag wordt er een Zakyntianse Griekse avond georganiseerd met livemuziek en veel zang.Een paar specialiteiten van zijn Amoutsi zijn "Zakyntian konijn” en "Zakyntian kip ragout” beide klaargemaakt volgens de traditionele keuken van Zakynthos; De Amoutsi Pizza een heerlijke pizza volgens eigen recept.
 
Een andere specialiteit is de "Meze” een aantal kleine Griekse hapjes die uitermate geschikt zijn om te nuttigen bij een glas ouzo, uiteraard smaakt het ook bij andere drankjes.
 
U kunt bij Amoutsi ook terecht voor heerlijk verse vis gerechten die dagelijks uitgezocht en ingekocht worden. Er is ook een speciaal kindermenu samengesteld zodat ook de kinderen kunnen meegenieten van een eigen menu. 


Na te hebben genoten van een heerlijke maaltijd kunt u als nagerecht genieten van heerlijke Griekse zoetigheden met name die van Zakynthos, waar het eiland om bekend staat, of een heerlijke ijs sorbet.
 
Als dat alles teveel wordt kunt u heerlijk nazitten genietend van een kop koffie af een drankje aan de boulevard van Agios Sostis met uitzicht op de zee.


 


Elke Zaterdag en Woensdag:
 
De Zakyntian/Griekse avond  bij Amoutsi moet u een keer meemaken.

De muziek wordt verzorgt door familie van de eigenaar, het is tenslotte een familie restaurant. Het muziekgezelschap bestaat uit drie personen met instrumenten, namelijk een akoestische gitaar, een viool en uiteraard de Griekse Bouzouki.

Naast de muziek is er veel zang en zullen er regelmatig gasten aansluiten om mee te zingen.

 
 

Restaurant/Taverna Amoutsi is gelegen aan de boulevard van Agios Sostis op de hoek aan de westelijke kant (zie foto). Het restaurant is de gehele dag geopend vanaf half tien.
 
Elke Zaterdag wordt er een Zakyntian/Griekse avond georganiseerd met livemuziek en veel zang vanaf negen uur.
 
Voor de kinderen is er uiteraard een speciaal menu en tevens is er een kleine speelplaats zodat u onbezorgd kunt genieten va uw maaltijd of drankje.

 

 
De eigenaar en zijn zeer vriendelijke personeel heet u van harte welkom en zullen er alles aan doen om het u naar de zin te maken. Bij klachten aarzel niet en meld het zodat wij het goed kunnen maken.
 

 
 

 

Openingstijden zijn:
Elke dag vanaf half tien, u kunt hier terecht voor het ontbijt, lunch en diner.
Contact & locatie:
 
Telefoon 00302695051818
Mobiel    00306974665141
 
   
Afbeelding invoegen