Elia Meze & Tapas Taverna Kalamaki   


  Dit unieke Restaurant in Kalamaki heeft zijn deuren voor het eerst geopend in 2018 en is gespecialiseerd in Meze en Tapas met een zeer hoge prijs kwaliteit verhouding naast de Meze en Tapas kunt u ook diverse gerechten bestellen zowel vlees, verse vis en vegetarische schotels. Het kleinschalige restaurant is te vinden even buiten Kalamaki aan de weg van Kalamaki naar Argassi.

Het restaurant is goed bereikbaar met eigen parkeer gelegenheid tevens bent u welkom voor een drankje buiten of aan de bar tevens is het restaurant geopend in de winterperiode van vrijdag tot en met zondag.

Met regelmaat zal er een Grieks muziek en-sample aanwezig zijn om op de achtergrond de avond te voorzien van Griekse muziek die bij de sfeer past. 

 

  

 


De Grieks Mediterrane keuken serveert uitsluiten verse producten daardoor zal de kaart regelmatig aangepast worden zowel in de zomer als in de winter.
 
Mocht u speciale wensen hebben qua menu dan kunt u uw wensen een dag van te voren doorgeven en zal de eigenaar er alles aan doen om aan uw wensen te voldoen dit geld uiteraard ook mocht met groter gezelschap willen komen.

 

 

 


             


  

 

 

 
Openingstijden en contact:
Winter
vrijdag en zaterdag vanaf 18.00
zondag vanaf 11.00
Zomer
Dagelijks vanaf 18.00 
 
Contact:
00306977151132
00306975752792