Afbeelding invoegen

Afbeelding invoegen


Dit in 2017 geopende restaurant boven het prachtige bergdorp Agalas is een unieke gelegenheid om de Damianos grotten te bezoeken en te genieten van een adembenemende zonsondergang aan de oostkust van zakynthos. Het unieke aan dit restaurant is dat het zeer ruim is opgezet met diverse terrassen en prachtige uitzichten. Het restaurant bied uiteraard de authentieke Griekse keuken met vele verse producten van het eiland. u kunt hier dan ook terecht voor de lunch, diner of een tussendoortje.

Afbeelding invoegen

Afbeelding invoegen


Het restaurant gelegen aan de weg naar de Damianos grotten wat echt de moeite waard is om te bezoeken tijdens een trip heeft een zeer lange geschiedenis en legende met in de hoofdrol Andronios, een draak van 300 meter Damianos de goede heerser van het dorp waarnaar de twaalf bronnen zijn ontstaan die nu nog gebruikt worden als watervoorziening in het dorp Agalas.

Afbeelding invoegen

Afbeelding invoegen


Naast de unieke ligging van het restaurant is het er zeer aangenaam vertoeven met een uitstekende keuken en komt u voor het diner dan kunt u genieten van een prachtige zonsondergang die spectaculair te noemen is tevens is er voor de kinderen een kleine speelplaats waar ze zich kunnen vermaken.

Afbeelding invoegen

Afbeelding invoegen

 


De keuken is alom bekend omdat het restaurant van de zelfde eigenaars is als Dennis Taverna in Lithakia die bezocht wordt door vele Nederlanders.

 

Afbeelding invoegen

Afbeelding invoegen

 Het restaurant met zijn schitterende locatie is uitermate geschikt als trouw locatie.


Contact:

Agalas P.C. 29092 Zakynthos

Telefoon: 0030694651054900

GPS: 37.706391.20.772652

E-Mail: info@cavedamianoszante.com

Website

 

Afbeelding invoegen                      Afbeelding invoegen